Saturday, October 6, 2007

Summer 2007 fires (Achaia)

ΔΕΝ πρέπει να ξεχάσουμε το καλοκαίρι του 2007.

7 comments:

ΠΡΕΖΑ TV said...

Και ομως...αν δεις καλυτερα...ολοι τους εχουν ξεχασει...

Anonymous said...

Εγώ δεν μπορώ να ξεχάσω αυτό που έγινε - όμως φοβάμαι ότι έχει ξεχαστεί από τους περισσότερους και θα επανέλθει στη δημοσιότητα με τις πρώτες βροχές (δεν θέλω να γίνομαι προάγγελος κακών μαντάτων -αλλά πολύ φοβάμαι ότι έτσι θα γίνει - μακάρι να κάνω λάθος. Και φυσικά θα ξαναξεχαστεί - όπως τόσα άλλα. Ελπίζω όχι από όλους όμως!

Akis-Aigio said...

Ένας φίλος σε κάποιο χιονοδρομικό forum, που είμαι μέλος, έγραψε ένα σχόλιο, το οποίο με βρίσκει 100% σύμφωνο “ Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες : Εγώ μονάχος μου θα σώσω τη γη: Αν δεν σωθεί εγώ θα φταιω...” Ν. Καζαντζάκης. Ο φίλος αυτός έχει το nickname “C”.

Anonymous said...

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΗΤΕΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ.ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΡΤΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ...

elenitheof said...

Άκη, έχω βάλει στο μπλογκ μου φωτογραφίες από το καμένο Πυργάκι. Δυστυχώς δεν μπορώ να πηγαίνω συχνά όπως κι εσύ αν και θα το ήθελα. Επίσης έχω και φωτογραφίες από τα καμένα στην Ηλεία. Δεν τις έχω βάλει ακόμα στο μπλογκ μου. Μπορεί να το κάνω μελλοντικά. Κι εκεί έγινε τεράστια καταστροφή.
Δε θέλω να ξεχνάμε αλλά να φροντίζουμε και να προστατεύουμε το περιβάλλον.Εύχομαι το νέο έτος να μη συμβούν παρόμοιες καταστροφές.

Anonymous said...

anatrixiasa pali gamoto mou....eimai apo diakopto ...kai eilikrina to ezisa....distixws....

Anonymous said...

Αποκωδικοποίηση....: θρησκειών, μυθολογιών, ψυχής, σιωπής,....
Σχηματοποίηση λόγου, θεογονία, κοσμογονία,...
URL : www.siopi.gr
Γεια.....